Despre Noi - Camin de batrani Timisoara

Suntem un mic camin de batrani situat in linistea comunei Lenauheim. Micul nostru centru este doar de 14 locuri deoarece vrem sa putem aloca timpul suficient fiecarui bunicut in parte. Aici suntem ca in familie, toti sunt bunicii nostri chiar daca doar ce ne-am cunoscut. Oferim pacea si linistea de care au nevoie pentru a avea o batranete fericita. Principala noastra responsabilitate este grija fata de beneficiari nostri, astfel, ne propunem ca nimanui dintre cei aflati in grija noastra sa nu ii lipseasca absolut nimic.
Avem conceptia de “ACASA” si nu de “AZIL”.
Aici, personalul calificat dedicat si profesionist va face tot posibilul sa ofere o atmosfera apropiata unui camin familial in toata puterea cuvantului.
Centrul nostru este locul ideal unde varstnicii dumneavoastra isi pot petrece restul vietii alaturi de un colectiv asemanator lor, fara grija muncilor cotidiene sau lipsurilor de zi cu zi.
Satul Lenauheim in care este situat centrul nostru Schwabenhause Diana, este un centru agricol din judetul Timis, asezat la 40 min de Timisoara si 30 min de Sannicolau Mare.
Este o zona linistita si curata, departe de noxele din marile orase.
Centrul nostru a aparut ca raspuns la nevoile permanente ale celor care ajung in situatii de imobilizare la pat si nu isi mai pot purta singuri de grija, si pentru persoanele diagnosticate cu diverse afectiuni neurologice sau psihice*AVC, dementa mixta, dementa Altzhaimer, Parkinson si sunt in prezent cea mai buna solutie pentru intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizie si psihice a oricarei persoane aflate in dificultate.
In cadrul centrului nostru persoanele varstnice pot beneficia de masuri de support specifice situatiei de dependent, prin asigurarea serviciilor de ingrijire in sistem residential, intr-un mediu intim cu ajutor de specialitate intelegere si multa implicare.
In acest centru vom lucra alaturi de parintii dumneavoastra pentru a identifica atat problemele cat si cele mai bune tratamente si solutii pentru imbunatatirea starii de sanatate si de viata. Vezi mai multe despre azilul nostru aici.

Galerie Foto